Over ons

Co Feld

Mijn naam is Co Feld en sinds 1988 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Zoals zovelen ben ik bij toeval terecht gekomen in deze branche. Bij de plaatselijke uitvaartvereniging St. Barbara in De Goorn kwam de functie van uitvaartbegeleider vrij. Mijn vader was toen daar, al vele jaren, de voorzitter. Na een uitstap van enkele jaren als boekhouder begon het bloed toch weer te kriebelen en ben ik in november 2009 begonnen als franchiser bij een landelijke uitvaart organisatie. Deze samenwerking is per 1 november 2019 beëindigd.

Daarnaast heb ik In juli 2012 heb ik een grote stap gemaakt door het bedrijf van collega Kees Smit , Uitvaartverzorging Smit uit Spierdijk, over te nemen. En  u per 1 november 2019 ga ik weer verder onder de naam Uitvaartverzorging Co Feld.

Irene Hogenes

Als uitvaartverzorgster heb ik de baan gevonden die bij me past. Er zijn vele raakvlakken met mijn vorige baan als managementassistente, waar ik vooral bezig was met regelen, organiseren en administratieve zaken. Hier ligt mijn hart en dit heb ik dan ook altijd met veel plezier gedaan. Enkele jaren geleden ontstond de behoefte om meer vóór en met mensen te werken. In deze baan zitten al deze ingrediënten en deze combinatie maakt dan ook dat ik nog elke dag blij ben met mijn keuze.

Ik vind het fijn om de familie in de dagen na het overlijden zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen en inhoudelijk te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor een afscheid dat bijdraagt aan het verwerken van het verlies.