over ons

Co Feld

Mijn naam is Co Feld en sinds 1988 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Bij toeval ben ik terecht gekomen in deze branche, omdat bij de plaatselijke uitvaartvereniging St. Barbara in De Goorn de functie van uitvaartbegeleider vrijkwam. Mijn vader was toen daar, al vele jaren, de voorzitter. Na een uitstapje van enkele jaren als boekhouder begon het toch weer te kriebelen en ben ik in november 2009 begonnen als franchiser bij een landelijke uitvaartorganisatie. Deze samenwerking is per 1 november 2019 beëindigd.
In juli 2012 een grote stap gemaakt door het bedrijf van oud-collega Kees Smit, Uitvaartverzorging Smit uit Spierdijk, over te nemen.

Irene Hogenes

Als uitvaartbegeleidster zijn er veel raakvlakken met mijn vorige baan als managementassistente, waar ik vooral bezig was met het regelen en organiseren van allerlei zaken en administratieve taken. Hier ligt mijn hart en dit heb ik dan ook altijd met veel plezier gedaan. Enkele jaren geleden ontstond de behoefte om meer vóór en met mensen te werken. In deze baan zitten al deze ingrediënten en deze combinatie maakt dan ook dat ik nog elke dag blij ben met mijn keuze.
Ik vind het fijn om de familie in de dagen na het overlijden zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen en inhoudelijk te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor een afscheid dat bijdraagt aan het verwerken van het verlies.