kisten

Er is een ruim aanbod van kisten…

Bij de overweging van de keuze wordt veelal rekening gehouden met het budget, maar ook zeker met dát wat bij de overledene paste, zoals eenvoudig of juist meer luxe…

Tijdens het eerste gesprek komt de keuze van de kist ter sprake. Wij hebben een folder met voorbeelden bij ons.

Wilt u iets bijzonders? Dan kan het goed zijn om u zich hier al in te verdiepen. Er bestaat de mogelijkheid om uw eigen kist te ontwerpen, maar hierop zit echter wel een levertijd.

Wilt u alvast wat ideeën op doen? Klik dan hier. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Fair Coffins

“Fair Coffins” zijn kisten die gemaakt zijn van speciaal hiervoor ontworpen karton. Qua uitstraling en kwaliteit doen ze niet onder voor de gangbare kisten. Ook qua draagvermogen zijn ze gelijk.

Een kartonnen kist is een ecologisch alternatief van de gangbare kisten, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het product. Bij de productie en verbranding (tijdens de crematie) is er veel minder CO2 uitstoot. Een ander belangrijk detail waarom u kunt kiezen voor de fair coffins, is omdat ze worden gemaakt door mensen die, door een beperking, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Wilt u eens zien waar het assortiment fair coffins uit bestaat? Klik dan hier.