Tarieven

Voor een compleet verzorgde uitvaart met gebruikmaking van de faciliteiten in ons afscheidscentrum, met crematie, berekenen wij de volgende tarieven. Hierbij gaan wij ervan uit dat de overledene, de dag na het afscheid bij ons, ’s morgens wordt overgebracht naar het crematorium, zonder aanwezigheid van de familie.

€ 2.750,00 Tarief dienstverlening:

24 uurs beschikbaarheid; bespreken, vastleggen en organiseren van de uitvaart, begeleiding van de uitvaartplechtigheid. Het regelen van de wettelijke formaliteiten. Nazorg.

Laatste verzorging van de overledene met het overbrengen van de overledene vanaf de plaats van overlijden (regionaal) naar ons Afscheidscentrum in De Goorn.

€ 350,00 Gebruik van onze faciliteiten:

Het gebruik van ons Afscheidscentrum voor de afscheidsplechtigheid en catering voor de duur van max. 3,5 uur, (exclusief consumpties).

€ 275,00 Staatsie vervoer:

Het overbrengen van de overledene naar het crematorium zoals hierboven omschreven.

€ 625,00 Crematierecht:

Cremeren van de overledene inclusief de basis as bestemming.

€ 14,00 Overlijdensakte

€ 4.014,00 Totaal van bovengenoemde tarieven.

Optionele kosten:

€ 250,00 Gebruik van ons Afscheidscentrum voor een condoleance middag- of avond voor de duur van max. 2,5 uur, (exclusief consumpties). Vindt de condoleance op dezelfde dag plaats vooraf of na de afscheidsplechtigheid, dan vervalt deze optie.

€ 3,00 per rouwcirculaire, met vaste afdruk of eigen afdruk.

€ 3,50 per drieluik rouw circulaire

€ 0,96 rouwzegel / stuk

€ 3,50 verzendenvelop t.b.v. rouwcirculaires

€ 22,50 voor een condoleance register

€ 175,00 gemiddeld voor een rouwstuk

€ 550,00 voor het plaatsen van een rouwadvertentie in het plaatselijke dagblad. Voor het plaatsen in een landelijke krant zijn de kosten aanzienlijk hoger.

Voor het gebruik van het mortuarium na het overlijden in een ziekenhuis worden nog afzonderlijke kosten in rekening gebracht.

In het basistarief: is ook inbegrepen een ecologische uitvaart kist uit de B categorie. Deze kisten kunnen een lichte beschadiging vertonen en hebben een jute bekleding. De bekleding kan ook aangepast worden in een katoenen uitvoering tegen een kleine meerprijs van € 75,00.

Wij berekenen geen toeslag voor avond, weekend of feestdagen.